Min blog vil jeg bruge til at vise mine kort, samt muligvis andre kreative ting jeg laver.

Jeg er ny i det at lave kort på denne måde, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg får lært meget nyt løbende.

Jeg lægger ting ind stille og roligt, da jeg kun laver disse ting, når lysten er der.

lørdag den 7. april 2018

Gavepose med folietryk.

Inden jeg var i Ejsing, havde jeg bestilt det folie, jeg har brugt på denne gavepose. Fik det så i Ejsing, og NU har jeg forsøgt at lave noget med det.
Jeg troede det var noget andet jeg havde bestilt, så jeg var lidt skuffet, da jeg fik det hjem, men i går aftes sad jeg og så en video, og så fandt jeg ideen med det :D

Meningen var, at jeg ville lave det som en tag, hvilket jeg også gjorde, men måden jeg pyntede på gjorde, at det simpelthen blev for tungt i den ene side. Det var jeg faktisk godt klar over, og jeg havde påregnet at jeg ville sætte noget af det anderledes, men valgte at gøre som jeg har gjort.

I stedet for bare at lade den være, valgte jeg at sætte det hele fast på en gavepose, og jeg må erkende at det er jeg faktisk ganske godt tilfreds med.
Selve posen uden hank er 12 x 18 cm. Dybden er godt 6 cm.

Folien er fra 13 arts, og efter at være blevet kørt igennnem min skæremaskine en hel del gange, lavede jeg hul til eyelet. Bagefter farvelagde jeg noget af trykket med en svag rosa farve med Chameleon (mange lag), og resten forblev sort.

Under alle bladene er en sort doily, og oven på den har jeg så sat blade og blomster.
Blomsterne og de små grønne blade er fra 13 arts og er klippet ud.
Sommerfuglen har jeg lavet af stengips og efterfølgende givet det Rose Gold voks fra Prima.
Teksten er en chipboard, og for at gøre den stærkere har jeg valgt at give den embossingpulver i sort flere gange, da de nemt går i stykker.
Rhinsten er fra kassen.

4 kommentarer: